back to top

Doručak na Festivalskom trgu

doručak na festivalskom trgu

-Doručak na Festivalskom trgu: Posjetioci uživali u delicijama od Plazme

Brend Plazma, kompanije Bambi i ove godine sa ponosom ističe svoju tradicionalnu podršku Sarajevo Film Festivalu kao srebrni sponzor, koji se u glavnom gradu BosneiHercegovine održava 29. put. Tim povodom organizovan je festivalski doručak za predstavnike medija, partnere i prijatelje brenda, ali i Festivala, a centralna zvijezda bila je, naravno, Plazma.

Ovom prilikom istaknuto je kako je Plazma jedan od omiljenih brendova u Bosni i Hercegovini, ali i regionu, a prisutni su probali različita ukusna slatka i slana jela od Plazme.

„Kao jedan od omiljenih brendova u regionu, zadovoljstvo nam je što i ove godine imamo priliku biti dijelom ove velike filmske bajke koja je davno prešla granice i postala svjetska priča. Dobili smo priliku da pružimo svoj doprinos osnaživanju filmske umjetnosti na ovimprostorima i da promovišemo kreativnost i talenat mladih filmskih autora. Osim omaža umjetnosti, saradnjom sa Sarajevo Film Festivalom želimo izgraditi još čvršće veze sa našim vjernim potrošačima, zato tokom trajanja Festivala organizujemo vrlo interesantne aktivacije koje će posjetiocima pružiti priliku da bolje upoznaju naš brend. Poklonici sedme umjetnosti će,pored uživanja u sjajnoj kinematografiji,imati priliku da probaju jedinstvene Plazma slatkiše, ali i da otkriju tajne pripreme Plazma Shake-a, Plazma Pops-a i čuvenih Plazmapalačinki koje će naš slastičar pripremati u Plazmastičarnica korneru.Radujemo se što zajedno stvaramo nezaboravnetrenu tke tokom ovog veličanstvenog događaja i vjerujemo da će naše druženje trajatii u godinama kojesu pred nama“, kazao je Strahinja Inić, brend menadžera kompanije Bambi za Plazma brend./Minela Pamuk/

 

www.zivinice.ba

spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU