Sunday, October 24, 2021
NaslovnicaTuzla vijestiGradonačelnik Imamović uputio čestitku novinarima u povodu novogodišnjih praznika

Gradonačelnik Imamović uputio čestitku novinarima u povodu novogodišnjih praznika

-

Gradonačelnik Tuzle Jasmin Imamović uputio je danas čestitku u povodu novogodišnjih praznika novinarima, urednicima, direktorima i zaposlenima u medijima.

”Na izmaku ove godine, želim vam se zahvaliti za vaš vrijedan i neprekidan rad tokom 2020. godine. Posebno sam zahvalan na objektivnom radu i podršci u informisanju građana o događajima u Tuzli, aktivnostima gradske uprave i gradskih preduzeća i ustanova”, kazao je u svom pismu gradonačelnik Imamović.

Ono po čemu će 2020. godina ostati upamćena je svakako pandemija korona virusa, koja je potresla čitav svijet, gotovo svaku granu privrede i gotovo svaku poru naših života.

”Ponovo se pokazalo da je pravovremeno i istinito informisanje javnosti ključno u svakoj krizi, kako bi se spriječila panika i širenje dezinformacija. Zahvaljujući vama i vašem predanom radu, naši građani su imali pristup tačnim i provjerenim informacijama i lakše su se nosili sa izazovima koje je donijela pandemija. Iako je korona-kriza snažno pogodila i medijski sektor, najveći dio medija i djelatnika u medijima odigrao je ključnu ulogu u suočavanju sa pandemijom, preuzevši i dodatnu ulogu u edukaciji stanovništva i ja vam se i na tome želim zahvaliti”, kazao je imamović.

Ove godine zbog pandemije koronavirusa te mjera zaštite, Gradonačelnik Imamović nije bio u mogućnosti da ugosti medijske radnike u gradskoj upravi.

”Svake godine pozovem vas na prijem i druženje, kako bih vam se zahvalio za važan posao kojeg obavljate. Ove godine, zbog mjera zaštite od korona virusa, nisam u mogućnosti da vas ugostim. Zato vam se ovim pismom još jednom zahvaljujem i vama, vašim porodicama i saradnicima upućujem najiskrenije čestitke povodom nastupajuće 2021. godine. Želim vam dobro zdravlje, sreću i uspjeh na svim poljima vašeg djelovanja”, kazao je Imamović.

0 0 Glasovi
Ocjena članka
Pretplatite se
Obavijesti o
guest
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare

Pročitajte

poliklinika-diva

Poliklinika Diva – Stručnost iznad svega

Ako tražite stručnjake za estetsku i lasersku medicinu, onda je Poliklinika Diva pravo mjesto za vas. Dovoljno je reći da su u vrijeme kada...