TuzlaGU Tuzla: Upriličen prijem za državne prvake i...

GU Tuzla: Upriličen prijem za državne prvake i vice prvake u kategoriji latinoameričkih i standardnih plesova iz Tuzle |

Gradonačelnik Grada Tuzle, dr.sc. Zijad Lugavić, upriličio je danas, prijem za predsjednicu Plesnog studija Sandoval Tuzla, Jasminu Numanović Stjepanović i sportsko plesne parove, državne prvake i vice prvake u kategoriji latinoameričkih i standardnih plesova: Čikarić Amer i Duman Sarah, te Eman Jahić i Hanna Kovačević.

Povod za sastanak je odlazak plesnih parova na Svjetska prvenstva u latinoameričkim i standardnim plesovima krajem 2023. godine. Predsjednica Plesnog studija Sandoval Tuzla,  Jasmina Numanović Stjepanović, upoznala je gradonačelnika Grada Tuzle sa izazovima sa kojima se članovi Plesnog studija Sandoval Tuzla suočavaju prilikom priprema za odlazak na takmičenja i zahvalila Gradu Tuzli na dosadašnjoj podršci i saradnji.

Gradonačelnik Grada Tuzle, dr. sc. Zijad Lugavić čestitao je plesnim parovima na izvanrednim rezultatima i istakao da će Grad Tuzla, u skladu sa svojim mogućnostima i kao vid zahvalnosti za dosadašnje dobre i još bolje buduće rezultate, nastaviti podržavati manifestacije Plesnog studija Sandoval Tuzla, kao i odlazak njegovih  članova na svjetska takmičenja.


rtv7.ba

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Pošto vam se svidio članak molimo da ga podijelite

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam se nije svidio sadržaj. Možete li nam reći zašto?

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaj!

Recite nam kako možemo unaprijediti ovaj sadržaj

DRUGI UPRAVO ČITAJU