02.12.2021
10 C
Tuzla

H&M otvara prodavnicu u Tuzli 11. novembra

-

Prva H&M prodavnica u Tuzli bit će otvorena 11. novembra, u 9.00 sati, u okviru Bingo City Centra kazali su nam iz H&M-a.

“Posjetioci će u periodu od 11. do 14. novembra imati priliku da iskoriste popuste do 50 posto na odabrane artikle. U prodavnici koja ima 2.000 kvadratnih metara naći će se bogata ponuda i raznovrstan asortiman ženske i muške odjeće, kao i kolekcije za tinejdžere, djecu i bebe, uključujući i modne dodatke. H&M je poznat po modi i kvaliteti po najpovoljnijoj cijeni na održiv način. Odličnom ponudom i najnovijim trendovima, H&M pruža inspiraciju posjetiocima da sami kreiraju vlastiti stil.”, kazala je za akta.ba Irena Mihajilović iz odnosa sa javnošću H&M.

Podsjetimo, otvaranje ove H&M prodavnice u Tuzli bilo je najavljeno za jesen prošle godine, ali je pomjereno za ovu godinu zbog pandemije corona virusa. Inače, na teritoriji Bosne i Hercegovine ova kompanija posluje od 2019. godine, kada je otvorena prva prodavnica u Banjoj Luci.

TKT Fest: Pogledajte predstavu Münchhausen

Igranjem predstave “Medeja” u režiji Damira Altumbabića i produkciji Akademije dramskih umjetnosti Tuzla obilježena je treća noć XIX TKT Festivala, a nagradu za najbolju...

Brojni radari na putevima TK