Wednesday, October 27, 2021
NaslovnicaTuzla vijestiKlikom do kredita u Addiko Bank Sarajevo i poklona do 500 KM

Klikom do kredita u Addiko Bank Sarajevo i poklona do 500 KM

-

Posebne pogodnosi i benefiti četvrte ovogodišnje Addiko Red Week akcije, koja je realizovana tokom protekle sedmice, na raspolaganju su bh. građanima i tokom ove sedmice. Jedini uslov za korištenje ovih pogodnosti jeste online apliciranje za Addiko Blic gotovinski kredit. Podsjećanja radi, klijenti koji ugovore ovaj kredit dobijaju ga bez troškova obrade, uz poklon do 500 KM, u zavisnosti od visine novoodobrenih sredstava.

„Nastojimo našim klijentima omogućiti sigurno i jednostavno apliciranje za kredit. Imajući u vidu epidemiološku situaciju u zemlji, odlučili smo našu specijalnu ponudu koju smo imali tokom protekle sedmice, u okviru Addiko Red week ponude, produžiti do kraja ove sedmice, ali isključivo za online aplikacije“, istakla je Amra Babić, marketing specijalista u Addiko Bank Sarajevo i naglasila da klijenti u svega nekoliko jednostavnih koraka mogu aplicirati za ovaj kredit putem stranice  https://www.addiko-fbih.ba/gradjani/krediti/blic-gotovinski-kredit/.

0 0 Glasovi
Ocjena članka
Pretplatite se
Obavijesti o
guest
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare

Pročitajte

(VIDEO) Vijesti dana iz Tuzle i Tuzlanskog kantona

U nastavku pročitajte vijesti dana iz Tuzle i Tuzlanskog kantona...  Prema informacijama iz Zavoda za javno zdravstvo Tuzlanskog kantona trenutni broj vakcinisanih građana protiv koronavirusa...