BiznisKompanija dm potpisala Ugovor o pristupanju Filantropskom forumu...

Kompanija dm potpisala Ugovor o pristupanju Filantropskom forumu BiH

Uzorno djelovanje u društvenoj zajednici i čovjek u središtu poslovanja čine dm filozofiju i načela na kojima je zasnovan princip dm poslovanja.

Kao nastavak filantropskog djelovanja u društvu dm kompanija potpisala je Ugovor o pristupanju Filantropskom forumu BiH te će u narednom periodu kao članica dati svoj značajan doprinos u pozicioniranju filantropije, jedne od temeljnih vrijednosti našeg društva.

„Tijekom šesnaest godina našeg poslovanja u BiH, nastojali smo društveno odgovornim aktivnostima obuhvatiti sve sfere i izazove društva te, kad god smo mogli u aktivnosti uključiti i naše zaposlenike, kupce te bh. građane. U tom duhu ćemo i nastaviti djelovanje te nastaviti sa realizacijom inovativnih filantropskih inicijativa u Bosni i Hercegovini. Drago mi je što ćemo potpisivanjem pristupnice Filantropskom forumu BiH dati svoj doprinos, zajedno s ostalim članicama,  u postavljanju temelja koji će inspirisati druge kompanije za realizaciju filantropskih ideja i dobrih praksi u budućnosti“ – izjavio je Damir Šlosel, direktor dm kompanije u BiH.

Potpisivanjem pristupnice Filantropskom forumu BiH veliki broj kompanija će kroz članstvo u ovoj jedinstvenoj platformi koja ujedinjuje dobro dati svoj doprinos u građenju ekosistema za filantropiju, unapređenje pravnog okvira i afirmaciju filantropije u društvu.

Za svoje filantropsko djelovanje kompanija dm dobila je različita priznanja i nagrade, od kojih su posljednje Specijalna nagrada DOBRO za inovativan pristup filantropiji te regionalno priznanje za filantropiju SIGN Network.

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena 0 / 5. Brojanje glasova: 0

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Pošto vam se svidio članak molimo da ga podijelite

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam se nije svidio sadržaj. Možete li nam reći zašto?

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaj!

Recite nam kako možemo unaprijediti ovaj sadržaj

Adin
Adinhttps://enovosti.ba
Adin je geek manijak. Donosi vam najnovije it vijesti i savjete. Zna sve o mobitelima, laptopima, tabletima. Koje aplikacije ne trebate, bez kojih ne možete. Voli putovati, dobro jesti i piti, pa često piše o mjestima koje trebate posjetiti.

DRUGI UPRAVO ČITAJU