Korisnici Centra „Dajte nam šansu“ posjetili Addiko Bank Sarajevo

Korisnici usluga dnevnog centra „Dajte nam šansu“ iz Sarajeva, školskog uzrasta posjetili su centralu Addiko Bank Sarajevo i zajedno sa djecom zaposlenika Addiko banke uživali u sadržajima koji su realizovani u okviru porodičnog dana.

Manifestaciju „Porodični dan“ ova banka već tradicionalno organizuje za djecu zaposlenika, a ovo je prvi put da su u okviru inkluzivnih aktivnosti uključena i djeca iz Centra „Dajte nam šansu“ sa kojim banka sarađuje godinama na različitim projektima.

„Ove smo godine za sve mališane pripremili inkluzivne radionice, na kojima su im predstavnici UG „Dajte nam šansu“ pokušali približiti značaj i svrhu inkluzije, te im kroz druženje sa korisnicima usluga ovog Centra i praktično pokazali važnost inkluzije“, istakao je Emir Jildizlar, menadžer korporativnih komunikacija Addiko Bank Sarajevo i naglasio opredjeljenje Banke da ove posjete postanu redovna aktivnost u narednom periodu.

Ines Kavalec, predsjednica UG „Dajte nam šansu“ iskazala je zahvalnost Addiko Bank Sarajevo na ovom druženju, ali i na cjelokupnoj podršci Banke aktivnostima Udruženja.

Addiko Bank Sarajevo u okviru projekta Addiko Cares podržava finansijski i volontiranjem zaposlenika organizacije u lokalnim zajednicama u kojima djeluje.

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena 0 / 5. Brojanje glasova: 0

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Pošto vam se svidio članak molimo da ga podijelite

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam se nije svidio sadržaj. Možete li nam reći zašto?

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaj!

Recite nam kako možemo unaprijediti ovaj sadržaj

Una
Unahttps://eNovosti.ba
Una je mlada multimedijalna novinarka u medijima TNT Grupacije. Prati najnovije vijesti iz Tuzle i ostalih gradova.

DRUGI UPRAVO ČITAJU