TK INFOMaloljetnica u Tuzli prijavila taksistu za bludnje radnje,...

Maloljetnica u Tuzli prijavila taksistu za bludnje radnje, policija istražuje slučaj

Policijski službenici u Tuzli istražuju slučaj bludničenja nad 15-godišnjakinjom, koja je slučaj prijavila nadležnim organima, navodeći da ju je seksualno uznemiravao taksista.

Maloljetnica iz Tuzle 11. novembra ove godine Policijskoj stanici Zapad prijavila je da ju je muškarac seksualno uznemiravao.

“Dana 11. novembra oko 11:55 sati Policijska stanica Zapad je zaprimila prijavu krivičnog djela bludne radnje. Obaviješten je dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva u Tuzli, a potrebne mjere i radnje na rasvjetljavanju svih okolnosti događaja poduzimaju službenici Sektora kriminalističke policije, Odsjek za seksualne delikte, maloljetničku delinkvenciju i nasilje u porodici”, istakla je glasnogovornica MUP-a TK Amra Kapidžić.

Prema nezvaničnim informacijama, 15-godišnjakinja je slučaj seksualnog uznemiravanja prijavila policiji u pratnji majke, gdje je predala i dokaze. Također, zbog nastale situacije i preživljenog stresa, u anksioznom stanju, maloljetnica se za ljekarsku pomoć obratila i u Kliniku za psihijatriju Univerzitetskog kliničkog centra u Tuzli, gdje joj je pružen adekvatan tretman.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Adin
Adinhttps://enovosti.ba
Adin je geek manijak. Donosi vam najnovije it vijesti i savjete. Zna sve o mobitelima, laptopima, tabletima. Koje aplikacije ne trebate, bez kojih ne možete. Voli putovati, dobro jesti i piti, pa često piše o mjestima koje trebate posjetiti.

DRUGI UPRAVO ČITAJU