Tuzla vijestiBiznisMAXcom: Mobiteli za sve i to na 24 rate

MAXcom: Mobiteli za sve i to na 24 rate

U vrijeme opšte besparice ekipa iz MAXcom-a, osim što je odlučila da proširi svoje poslovanje otvaranjem još jedne poslovnice, omogućila je i svima kupovinu najnovijih mobitela i ostale elektronike iz njihove ponude na 24 rate.

Yard sale-Prodaja namjestaja i bijele tehnike

-Oglašavanje-

Ako želite novi mobitel, laptop, kompjuter, frižider, smart watch,TV,video nadzor, alarmni sistem … u MAXcomu imaju ponudu koja je prilagođena svima, kako cjenovno tako i po tehničkim karakteristikama.

MAXcom: Dio aktuelne ponude
Dio aktuelne ponude

MAXcom – U toku je nagradna igra

Pored poslovnica u Živnicama (ZPC Čardaklija) i Mostara, tokom sedmice počeo je sa radom i njihov novi prodajni štand u TC Porto u Živinicama. Na tom prodajnom mjestu u toku je i nagradna igra za sve koji tu obave kupovinu, a iz bogatog fonda nagrada izdvajamo glavnu – mobilni telefon XIAOMI Redmi 10 Pro. Nagrada igra traje do 10. septembra, pa vam preporučujemo da požurite u Porto centar.

MAXcom: Mobiteli za sve i to na 24 rate
MAXcom: Mobiteli za sve i to na 24 rate 7

Kompletnu ponudu možete pogledati ali i online kupovinu obaviti na  www.maxcom.ba ili pozovite 061 084 000, a zapratite ih i na društvenim mrežama gdje vas očekuju prijatna iznenađenja svakoga dana.

Popularno ovih dana