Muškarac fizički napao djevojku u Tuzli, ona zatražila pomoć policije pa povukla prijavu

Na društvenim mrežama se pojavio snimak fizičkog napada muškarca na žensku osobu u Tuzli. Slučaj je evidentiran u policiji, međutim, kako je potvrđeno za Klix.ba, 33-godišnja ženska osoba prijavu je policiji prvenstveno uputila, a zatim ju je i povukla.

Na društvenim mrežama pojavio se snimak sa autobuske stanice u Tuzli, na kojem je vidljivo kako muškarac prvenstveno juri, a zatim i fizički napada žensku osobu.

Kako je za Klix.ba potvrđeno iz Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona, 29. septembra, pet minuta iza ponoći, 33-godišnjakinja iz Tuzle, prijavila je Policijskoj stanici Centar, da ju je u ulici Kulina Bana broj 3, na autobuskom stajalištu tri puta ošamario 44-godišnji muškarac iz Tuzle.

“Po navedenoj prijavi postupili su policijski službenici Policijske stanice Centar i Odjeljenja kriminalističke policije Policijske stanice Centar, u svojstvu svjedoka saslušana je oštećena koja je tom prilikom odustala od prijave, a o svemu je upoznat i dežurni tužilac”, kazala je za Klix.ba glasnogovornica kantonalne policije Adnana Sprečić.

U navedenom slučaju biće poduzete mjere i radnje u prekršajnom postupku, a u skladu sa Zakonom o javnom redu i miru TK. (klix.ba/A.K.)

spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU