VijestiMuškarac u Tuzli uzvikivao "Nož, žica Srebrenica"

Muškarac u Tuzli uzvikivao “Nož, žica Srebrenica”

Muškarac u Tuzli uzvikivao “Nož, žica Srebrenica”, a policiji nije otvorio vrata

U tuzlanskom naselju Stupine građane je muškarac inicijala M.G uznemiravao galamom, pogrdnim riječima i povicima “Nož, žica, Srebrenica”, na što je reagovala i policija.

Inače, ovo nije prvi put da ovaj muškarac uznemirava građane ovog tuzlanskog naselja.

Video ovog događaja kruži društvenim mrežama, te je naišao na burne komentare javnosti.

I nakon što je slučaj 12. decembra ove godine prijavljen policiji, muškarac je i od tog datuma u više navrata uznemiravao građane na ovaj način.

“Policijska stanica Istok primila je prijavu da nepoznata muška osoba sa potkrovlja zgrade u naselju Stupine galami i uzvikuje ‘Nož, žica, Srebrenica’. Izlaskom na mjesto događaja utvrđeno je da je iz stana u vlasništvu L.M. navedene uzvike i psovke upućuje M.G. koji nije htio otvoriti vrata službenicima policije”, potvrdila je glasnogovornica Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona Amra Kapidžić.

O događaju je upoznat nadležni tužilac, a Kapidžić je navela da službenici Policijske uprave Tuzla i dalje rade na ovom događaju zbog čega detaljnije nije poznato koje sankcije su namijenene za spomenutog muškarca, a koji je i večeras na isti način uznemiravao građane.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Adin
Adinhttps://enovosti.ba
Adin je geek manijak. Donosi vam najnovije it vijesti i savjete. Zna sve o mobitelima, laptopima, tabletima. Koje aplikacije ne trebate, bez kojih ne možete. Voli putovati, dobro jesti i piti, pa često piše o mjestima koje trebate posjetiti.

DRUGI UPRAVO ČITAJU