Tuzla vijesti TK iz minute u minutuNajbolji tulum ovog ljeta je kod Sassje –...

Najbolji tulum ovog ljeta je kod Sassje – poslušajte “Raggamuffin Rising”

Ništa ne moramo i odsad radimo ono što želimo kada želimo – ako nas je išta naučila ova pandemija, to je beskompromisni prekid svih “moranja”.

Dašak tog stanja uma dolazi iz užarene Tuzle, a šalje ga prva žena FMJAM-a Sassja!

“Raggamuffin Rising” prešao je granicu bez covid putovnice i plan mu je ovog ljeta svojim privlačnim reggae zvukom zaraziti regiju. Pozitive će biti posvuda jer Sassja je ovdje pomiješala reggae i svoj prepoznatljivi rap flow. Riddim potpisuje Banana Zvuk, mix Kantriman, a mastering Marcus G iz Brain Holidaysa. Ovu ljetnu dizalicu prati totalno neplanirani, najopušteniji spot koji ćete vidjeti ovog ljeta – kako sama Sassja kaže, najbolji su oni koji se ne planiraju. Skupila je svoju raju, napravila druženje na krovu s pogledom na Tuzlu, Mario Stjepić je dignuo dron, mobiteli su uključili kamere i to je bilo to. Jasmin Jatić sve je to spojio u primjer kako bi trebao izgledati barem jedan tvoj ovoljetni party, piše musix-box.hr

Ako ti ni to nije dosta, podsjeti se, baš kao i Sassja, da ti je pauza od druženja uzela dvije godine staža i vrijeme je za sve ono što želiš. I da, možda nije bila istina kada smo rekli da je ovo primjer najboljeg tuluma jer jedan još bolji čeka posjetitelje Seasplasha danas – na Martinsku kod Šibenika Sassja dolazi uživo izvesti, između ostalog, i “Raggamuffin Rising”. Pa neka ovog ljeta ovo bude moto – “tu smo mi za ljubav slavit” (music-box.hr/Foto: Jasmin Jatić)

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Adin
Adinhttps://enovosti.ba
Adin je geek manijak. Donosi vam najnovije it vijesti i savjete. Zna sve o mobitelima, laptopima, tabletima. Koje aplikacije ne trebate, bez kojih ne možete. Voli putovati, dobro jesti i piti, pa često piše o mjestima koje trebate posjetiti.

DRUGI UPRAVO ČITAJU