Tuzla vijesti TK iz minute u minutuNovi single ''Ti i ja'' Senada Ajanovića...

Novi single ”Ti i ja” Senada Ajanovića Senche

Za pjesmu “Ti i ja” – aranžman je radio Alen Lemešević a muziku i tekst Adnan Hadžibegić – Hera koji je također snimao i montirao spot za ovaj single.

Pjesma dostupna na svim digitalnim platformama širom svijeta pod markicom „Tempo Digital“.

SENCHO je počeo pjevati prije 17 godina u Big Brothers Bandu iz Tuzle. Svirali su uglavnom po klubovima i snimili tri autorske pjesme (Srušio se svijet, Nemoj biti tu i Glad). Krajem 2019.godine Sencho se prvi put pojavljuje kao solista, i to u pjesmi “Jedna ljubav, jedan grad” koju je snimio sa nekoliko muzičara iz Tuzle. 2020. godine snima svoju prvu pjesmu kao solista “Ostati svoj” u saradnji sa Adnanom Hadžibegićem Herom koja je dobro prošla kod publike.

Tada odlučuje snimiti jedan mini CD, i u toku snimanja svojih pjesama, gostuje na pjesmi “Izdrži, budi jak” autora Dragana Pejića, koju snima sa nekoliko regionalnih instrumentalista i pjevača, te duet pjesmu sa grupom Jutro, “Tih se godina pjevala”.

Prvi Senchin album nosi naziv po prvoj snimljenoj pjesmi ”Ostati svoj” a pored naslovne pjesme tu su još i “Sretni biraju”, “Izdrži, budi jak” “Hej moji vi” i “Ti i ja”. Autori pjesama su: Adnan Hadžibegić Hera, koji je i izvršni producent, Alen Lemešević, Milena Ludajić i Dragan Pejić. Pjesme su snimane u studiju LUNA – Sarajevo, kod Alena Lemeševića, studiju MB – Zagreb, kod Dade Marinkovića, studiju MAT – Tuzla, kod Dragana Divjaka i studiju ACOUSTIC – Tuzla, kod Adnana Hadžibegića. U snimanju pjesama su učestvovali Adnan Hadžibegić, Alen Lemešević, Jasenko Isaković, Dragan Rokvić, Dado Marinković, Benjamin Morankić, Sanjin Đonlagić, Amra Musemić, Samir Sinanović, Dženana Mešić, Ana Kostadinovska, Tanja Mandić i Zlatan Porobić.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Alem Sinanovic
Alem Sinanovichttp://www.tnt.ba
Alem Sinanović je glavni i odgovorni urednik digitalnih medija TNT Grupacije. Voli nogomet ali je, zbog previše obaveza, na korner.ba zadužen uglavnom za kladionicu i kladioničarske preporuke.

DRUGI UPRAVO ČITAJU