back to top

Objavljen Javni poziv Turističke zajednice Grada –

Predmet Javnog poziva je sufinansiranje projekata / manifestacija odnosno dodjela bespovratnih novčanih sredstava Turističke zajednice Grada za projekte/ održavanje manifestacija koji imaju uticaj na podizanje kvalitete turističke ponude na području Grada , sadržano u Planu i programu rada i Finansijkom planu Turističke zajednice Grada .

Organizacija i sprovođenje kulturnih i sportskih  manifestacija, kreiranje novih  turističkih motiva i sadržaja  koje u cilju imaju promociju i unaprjeđenje  turističke ponude Grada kao i kreiranje novih motiva za dolazak na turistička područja Grada . Sredstva su namijenjena Udruženjima građana sa područja Grada .

Turistička zajednica Grada objavljuje kandidiranje projekata  na službenoj web stranici Turističke zajednice Grada www.visitgracanica.ba  kao i putem elektronskih odnosno štampanih medija.

Nosioci programa kandiduju projekte podnošenjem prijave projekta  na propisanim obrascima i u prilogu dostavljaju traženu dokumentaciju original ili ovjerenu kopiju od strane  nadležnog organa, i ne starija od 6 mjeseci od dana objave Javnog poziva na službenoj web stranici Turističke zajednice Grada .

Rok za podnošenje prijave je 15 dana od dana objavljivanja Javnog poziva.

Više o ovom Javnom pozivu možete pronaći na linku Javni poziv


radiogracanica.ba

spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU