back to top

Od ponedjeljka počinje prodaja sezonskih ulaznica za Panonska jezera po akcijskim cijenama

Shodno Planu rada za 2023. godinu, JKP Pannonica doo Tuzla u ponedeljak 23. januara 2023. godine kreće sa prodajom sezonskih ulaznica po akcijskim cijenama za period 90 dana predstojeće ljetne sezone.

Bez obzira na trenutna i očekivana značajna povećanja cijena ulaznih komponenti tehnološkog održavanja komleksa jezera, Grad Tuzla i Uprava JKP Pannonica d.o.o. Tuzla su obezbijedili da akcijske cijene sezonskih ulaznica za predstojeću ljetnu sezonu ostanu nepromijenjene u odnosu na prošlu godinu. Kupovinom sezonskih ulaznica po akcijskim cijenama u periodu januar-mart, ostvaruju se znatne uštede u odnosu na kupovinu po redovnim cijenama sezonskih ili dnevnih ulaznica u periodu april-septembar.

• REDOVNA ulaznica (akcija) – 82 KM sa izradom nove ulaznice / 80 KM sa produženjem stare ulaznice

• POVLAŠTENA ulaznica (akcija) – 42 KM sa izradom nove ulaznice / 40 KM sa produženjem stare ulaznice (penzioneri, RVI, civilni invalidi preko 60%, porodice poginulih boraca i šehida)

• ĐAČKA/STUDENTSKA ulaznica (preko 15- do 26 godina, akcija) – 64 KM sa izradom nove ulaznice / 62 KM sa produženjem stare ulaznice

• DJEČIJA ulaznica (djeca od 2- do 14 godina, akcija) – 42 KM sa izradom nove ulaznice / 40 KM sa produženjem stare ulaznice.

• Djeca do 2 godine starosti i invalidi 100% imaju besplatan ulaz.

Sezonske ulaznice vrijede i u slučaju ranijeg početka ili kasnijeg završetka sezone koja službeno traje od 1.6.2023.- 31.8.2023.godine.

Prodaja sezonskih ulaznica po akcijskim cijenama traje do petka 24.marta 2023.godine.

U saradnji sa poslovnim partnerom NLB Banka, obezbijedili smo dodatni popust u iznosu od 5 KM za prvih 400 komada sezonskih ulaznica svih kategorija kupljenih sa NLB Banka platnim karticama, kao i dodatni popust u iznosu od 10 KM za prvih 200 komada sezonskih ulaznica svih kategorija kupljenih NLB Pay mobilnim novčanikom. Sa jednom karticom i sa jednim NLB Pay digitalnim novčanikom, mogu se kupiti maksimalno 4 sezonske ulaznice.

Sezonske ulaznice se mogu kupiti na blagajni Južne ulazne kapije u Panoniku (pješački most iz centralnog gradskog parka), svakim radnim danom u periodu 11:00-15:00 sati.

“Pozivamo građane Tuzle i ostale zainteresovane goste koji posjećuju ili namjeravaju posjetiti Panoniku, da na vrijeme tokom perioda januar-mart kupe svoje sezonske ulaznice po akcijskim cijenama i izbjegnu dodatne troškove kupovinom sezonskih i dnevnih ulaznica po redovnim cijenama tokom predstojećeg ljeta” – saopćili su iz JKP Panonika Tuzla.

spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU