Tuzla vijesti TK iz minute u minutuOmer Berbić: ''Cijena ulaznice na Panonska jezera za...

Omer Berbić: ”Cijena ulaznice na Panonska jezera za građanke i građane Tuzle ne smije biti veća od 4KM!”

Poskupile ulaznice za Panonska jezera u Tuzli

Ulazak na Panonska jezera u Tuzli će od ove sezone koštati 8 KM danima vikenda i 6 KM radnim danima i možda u tome ne bi bilo ništa sporno da sama jezera nisu plaćena iz budžeta grada Tuzla, mišljenja je vijećnik Naše stranke u Gradskom vijeću Tuzla Omer Berbić.

˝Naime, gradnju svakog jezera su platili stanovnici koji plaćanjem PDV-a i ostalih nameta pune gradski budžet. Kako je, na nebrojeno mnogo mjesta u Evropi slučaj da su cijene ulaznica za lokalno stanovništvo povoljnije, ovim putem najavljujem da ću Gradskom Vijeću Grada Tuzle uputiti inicijativu kojom ću tražiti da cijena ulaznice na Panonska jezera za građane i građanke Tuzle (na osnovu općine prebivališta sa podataka na ličnoj karti) bude 4KM. Ne smijemo dozvoliti da Tuzlacima Panonska jezera postanu luksuz˝, istakao je Berbić.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Adin
Adinhttps://enovosti.ba
Adin je geek manijak. Donosi vam najnovije it vijesti i savjete. Zna sve o mobitelima, laptopima, tabletima. Koje aplikacije ne trebate, bez kojih ne možete. Voli putovati, dobro jesti i piti, pa često piše o mjestima koje trebate posjetiti.

DRUGI UPRAVO ČITAJU