Crna HronikaOpasna vožnja na putu kod Tuzle, izbjegnut direktan...

Opasna vožnja na putu kod Tuzle, izbjegnut direktan sudar

Sve češća pojava nesavjesnih vozača na našim putevima

Teška saobraćajna nesreća pukom srećom je izbjegnuta na dijelu na putnom pravcu u naselju Šići kada je vozač automobila beogradskih registarskih oznaka, sumanuto preticao vozila, dovodeći u direktnu opasnost sebe i ostale učesnike u saobraćaju.

Kako je vidljivo na snimku, vozač Passata, koji se u trenutku preticanja nalazio u suprotnoj saobraćajnoj traci, umjesto kočenja i povratka u svoju traku, zvukom sirene signalizira vozačima automobila da se pomjere u stranu.

Pribranost vozača koji su se nalazili u suprotnom smjeru, brzi refleksi i njihovo pomicanje u stranu spriječili su nastanak direktnog sudara vozila.

Po život opasne vožnje automobila i ostalih vozila, nažalost su sve češća pojava na bh. saobraćajnicama, a današnja situacija u prigradskom dijelu Tuzle svakako je za najveću osudu, ali i drastično kažnjavanje.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Adin
Adinhttps://enovosti.ba
Adin je geek manijak. Donosi vam najnovije it vijesti i savjete. Zna sve o mobitelima, laptopima, tabletima. Koje aplikacije ne trebate, bez kojih ne možete. Voli putovati, dobro jesti i piti, pa često piše o mjestima koje trebate posjetiti.

DRUGI UPRAVO ČITAJU