Ostvarite dupli poklon uz ljetno izdanje posebne Addiko Red Week ponude

Addiko Bank Sarajevo i u avgustu nastavlja sa Addiko Red Week akcijom, kojom posebno nagrađuje postojeće i nove klijente koji ugovore Addiko Blic gotovinski kredit. 

Građani koji ugovore kredit u periodu od 16.-20.8.2021. mogu ostvariti poklon u maksimalnom iznosu do 1000 KM, a u zavisnosti od visine ugovorenog kredita i Mastercard kreditnu karticu, bez godišnje članarine.

„Bez obzira da li kredit ugovaraju radi završetka ljetnog godišnjeg odmora i aktivnosti, priprema za jesen koja je pred nama ili nekih drugih razloga, svi postojeći i novi klijenti koji to učine u ovom periodu, dobit će do 1000 KM, zavisno od iznosa kredita koji su ugovorili i Mastercard kreditnu karticu – bez godišnje članarine“, istakla je Amra Babić, marketing specijalista u Addiko Bank Sarajevo. „ Addiko Red Week akcije su nešto po čemu smo postali prepoznatljivi, te mi je drago što smo i ovaj mjesec omogućili našim klijentima pogodnije uslove kreditiranja“, dodala je Babić.

Maksimalan iznos Addiko Blic gotovinskog kredita je 50.000 KM, rok otplate je do 10 godina, a informaciju o odobrenju kredita klijenti mogu dobiti za svega 30 minuta od trenutka apliciranja. U okviru ovomjesečne Addiko Red Week akcije, klijenti osim u poslovnicama, mogu aplicirati putem FB stranice Addiko Bank Sarajevo ili kontaktiranjem Addiko kontakt centra 033 866 666. Više informacija o ponudi proizvoda i usluga Addiko Bank Sarajevo moguće je naći na www.addiko-fbih.ba  

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena 0 / 5. Brojanje glasova: 0

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Pošto vam se svidio članak molimo da ga podijelite

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam se nije svidio sadržaj. Možete li nam reći zašto?

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaj!

Recite nam kako možemo unaprijediti ovaj sadržaj

Una
Unahttps://eNovosti.ba
Una je mlada multimedijalna novinarka u medijima TNT Grupacije. Prati najnovije vijesti iz Tuzle i ostalih gradova.

DRUGI UPRAVO ČITAJU