Sunday, October 24, 2021
NaslovnicaTuzla vijestiBiznisPodignite Addiko Blic gotovinski kredit, a Banka vam poklanja 2% kredita!

Podignite Addiko Blic gotovinski kredit, a Banka vam poklanja 2% kredita!

-

U Addiko banci vrijeme darivanja još uvijek traje

Svi klijenti, koji za Addiko Blic gotovinski kredit apliciraju u periodu od 18. do 22. januara i isti im bude odobren, na poklon će dobiti ukupno 2% iznosa realizovanog kredita.

„I u ovu godinu ulazimo sa promotivnim akcijama kojima nagrađujemo naše klijente. Obzirom da je januar, zbog povećanje potrošnje u prethodnom periodu, mjesec kada ljudi imaju potrebu za dodatnim novčanim sredstvima, odlučili smo se za opciju poklona ukupne vrijednosti 2% podignutog kredita, kako bismo dodatno pomogli njihovom kućnom budžetu“, istakla je Belma Sekavić Bandić, članica Uprave Addiko Bank d.d. Sarajevo.

Podignite Addiko Blic gotovinski kredit, a Banka vam poklanja 2% kredita!
Podignite Addiko Blic gotovinski kredit, a Banka vam poklanja 2% kredita! 2

„Sve Addiko proizvode i usluge, kao i posebne prodajne akcije, kreiramo prema željama i potrebama naših klijenata. Zbog toga ćemo, kao i zbog interesovanja da naše posebne Addiko Red akcije traju duže, odmah u januaru realizovati prvi ovogodišnji Addiko Red Week, koji će trajati cijelu sedmicu“, izjavio je Srđan Kondić, predsjednik Uprave Addiko Bank a.d. Banja Luka.

Kao i tokom prethodnih Addiko Red Week akcija, aplicirati za Addiko Blic gotovinski kredit možete u najbližoj Addiko poslovnici, online – putem web stranice addiko.ba, pozivom Addiko kontakt centra, kao i na oficijelnoj Facebook stranici Addiko banaka u BiH.

1 KOMENTAR

0 0 Glasovi
Ocjena članka
Pretplatite se
Obavijesti o
guest
1 Komentar
S najviše glasova
Najnovije Najsstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare
trackback
8 mjeseci prije

[…] pa samim tim i poslovanje se ubrzano mijenja, zbog toga je potrebno da držimo korak sa ostatkom svijeta. Koji je najbolji […]

Pročitajte

poliklinika-diva

Poliklinika Diva – Stručnost iznad svega

Ako tražite stručnjake za estetsku i lasersku medicinu, onda je Poliklinika Diva pravo mjesto za vas. Dovoljno je reći da su u vrijeme kada...