Pogledajte ko su “zlatni studenti” na Univerzitetu u Tuzli

Pogledajte ko su “zlatni studenti” na Univerzitetu u Tuzli...

Na ovoj akademiji dodijeljene su zlatne plakete za studente koji su ostvarili izvanredne rezultate tokom studiranja.

 – Nažalost, u uslovima na koje se nismo navikli, nama nisu došli naši dragi prijatelji koji nam obično uveličavaju ovakve jubileje. Iz epidemioloških razloga smo ove godine bez gostiju i svečanost smo podijelili u dva dijela. Svi znamo kako smo se iznenada našli u trenutnoj situaciji i kako smo morali preći na druge načine rada i nastave na daljinu.

Svi zajedno smo uspjeli da prebrodimo taj period i borimo se u skladu s našim mogućnostima i okolnostima u kojim radimo, ali to je izazov koji nam je donio jedno novo iskustvo, odnosno pokazao koliko je digizalizacija važna. U Strategiji razvoja Univerziteta u Tuzli, koju smo usvojili za sedmogodišnji period, digitalizacija je naš prvi strateški cilj na kojem ćemo istrajno raditi, kazala je prof. dr Nermina Hadžigrahić, rektorica Univerziteta u Tuzli.

zlatni studenti
Pogledajte ko su “zlatni studenti” na Univerzitetu u Tuzli

A sada pogledajte ko su zlatni studenti ove godine…

Zlatne plakete dobili su Emin Mujezinović, Fakultet za tjelesni odgoj i sport, prosjek 9,66, Azra Ibrišević, Medicinski fakultet, prosjek 9,80, Benjamin Avdić, Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet, prosjek 9,95, Faris Hasanović, Pravni fakultet, prosjek 10, Asja Atiković, Filozofski fakultet, prosjek 9,50, Arnela Osmanović, Filozofski fakultet, prosjek 9,57, Alen Hatkić, Farmaceutski fakultet, prosjek 9,60, Ibrahim Mujičić, Fakultet elektrotehnike, prosjek 9,80 i Muhamed Ibrić, Ekonomski fakultet, prosjek 10.

pogledajte ko su “zlatni studenti” na univerzitetu u tuzli

Školovanje na Pravnom fakultetu Univerziteta u Tuzli s prosjekom 10 okončao je Faris Hasanović.

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena 0 / 5. Brojanje glasova: 0

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Pošto vam se svidio članak molimo da ga podijelite

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam se nije svidio sadržaj. Možete li nam reći zašto?

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaj!

Recite nam kako možemo unaprijediti ovaj sadržaj

Adin
Adinhttps://enovosti.ba
Adin je geek manijak. Donosi vam najnovije it vijesti i savjete. Zna sve o mobitelima, laptopima, tabletima. Koje aplikacije ne trebate, bez kojih ne možete. Voli putovati, dobro jesti i piti, pa često piše o mjestima koje trebate posjetiti.

DRUGI UPRAVO ČITAJU