back to top

Poziv članicama KPKTZ: Nastup na sajmu turizma u Sarajevu

Pozivamo privrednike, firme članice Komore, da se predstavite na predstojećem Međunarodnom sajmu turizma SARAJEVO DESTINATION FESTIVAL, koji će se održati od 25. do 27. aprila 2024. godine u Sarajevu.

SARAJEVO DESTINATION FESTIVAL by SARAJEVO TRAVEL FEST je mjesto okupljanja turističkih zajednica i cjelokupne turističke industrije u cilju promocije pojedinačnih turističkih destinacija zemalja regiona, Balkana i Evrope, ali i svijeta.

Destination Festival će promovisati cjelogodišnju turističku ponudu svake od zemalja učesnica, te dati uvid u cjelokupne sadržaje pojedinih destinacija..

S tim u vezi, sve vrijeme trajanja manifestacije bit će organizovane pojedinačne promocije zemalja učesnica, kroz prezentacije, gastronomske, folklorne, muzičke i druge sadržaje.

Program manifestacije podrazumijeva B2B interakcije uz ideju da ovo bude mjesto povezivanja regionalnih turističkih partnera i organizacija, te platforma za neposredno povezivanje turističkih agencija, kompanija i krajnjih korisnika – putnika.

Konferencije i stručna predavanja bit će također dio ovog sajma, tako da će on biti obogaćen i edukacijama (start up, digitalizacija, škole turizma…), stručnim panelima, predavanjima i prezentacijama kompanija učesnica.

Kantonalna privredna komora Tuzla je poziva svoje članice i one koji žele pristupiti u članstvo Kantonalne privredne komore Tuzla a koji su zainteresovani za izlaganje u okviru zajedničke sajamske postavke „Privreda TK“, da nam se jave do 10. aprila sa informacijom da li ćete fizički prisustvovati na sajmu ili ćete nam dostaviti vaše propagandne materijale i video materijal za prezentovanje i emitovanje na zajedničkoj postavci “Privrede TK” na Međunarodnom sajmu turizma SARAJEVO DESTINATION FESTIVAL u Sarajevu.

Kontakt osoba: Dino Kalesić, mail: dino@kpktz.ba, tel: 035/369-562, mob: 061/164-311.

spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU