Poziv za mlade poduzetnike u Živinicama

Poziv za mlade poduzetnike sa područja Grada Živinice

Pozivamo sve zainteresovane mlade poduzetnike sa područja Grada Živinica starosti do 35 godina, koji vode biznis najmanje tri godine, čiji su biznisi registrovani najmanje tri godine i podržani od strane lokalne zajednice, te koji rado žele da podijele svoje iskustvo, a čiji će biznisi biti ocijenjeni na temelju sljedećih kriterija: uticaj na lokalnu zajednicu, društveni napredak i razvoj, podrška koju dobiva od lokalnih i regionalnih vlasti, uticaj na otvaranje novih radnih mjesta, procenat žena koje su zaposlene, stepen inovativnosti i poštivanja radničkih prava, da se jave službeniku za mlade – Služba za opću upravu, društvene djelatnosti, boračko-invalidsku zaštitu i raseljene osobe Grada Živinice.

Mladi poduzetnici koji žele da učestvuju u dodjeli nagrada u okviru Poziva Euro-mediteranske skupštine lokalnih i regionalnih vlasti (ARLEM) mogu se javiti najkasnije do 31. avgusta 2021. godine na e-mail: [email protected] ili broj telefona: 035/743-387.

Detaljnije informacije o Pozivu i kriterijima za dodjelu ARLEM nagrade možete pogledati na linkovima ispod.

JAVNI POZIV

Kriteriji za dodjelu ARLEM nagrade

https://cor.europa.eu/en/events/Pages/arlem-award-2022.aspx

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena 0 / 5. Brojanje glasova: 0

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Pošto vam se svidio članak molimo da ga podijelite

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam se nije svidio sadržaj. Možete li nam reći zašto?

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaj!

Recite nam kako možemo unaprijediti ovaj sadržaj

Adin
Adinhttps://enovosti.ba
Adin je geek manijak. Donosi vam najnovije it vijesti i savjete. Zna sve o mobitelima, laptopima, tabletima. Koje aplikacije ne trebate, bez kojih ne možete. Voli putovati, dobro jesti i piti, pa često piše o mjestima koje trebate posjetiti.

DRUGI UPRAVO ČITAJU