SrebrenikPredstavnici Fondacije za muzičku, scensku i likovnu umjetnost...

Predstavnici Fondacije za muzičku, scensku i likovnu umjetnost Sarajevo posjetili Dom kulture Srebrenik

Predstavnici Fondacije za muzičku, scensku i likovnu umjetnost Sarajevo bili su gosti JU Centar za kuluturu i informiranje Srebrenik.

U razgovoru sa direktorom ove kulturne ustanove Mirzom Ibrisimovicem, predsjednik Fondacije Armin Omeragic i član UO Miroslav Ilic, upoznati su s aktivnostima realizovanim u okviru prošlogodišnje kulturne manifestacije “Srebrenik otvoreni grad umjetnosti” i ostalim programskim sadržajima koji su realizovani u okviru srebreničkog doma kulture.
fondacija
Naime, po raspisanom javnom pozivu, a sredstvima obezbjedjenim putem resornog Feferalnog ministarstva za kulturu, putem ove Fondacije “OGUS” je podržan sa 3000 KM, a kako je ovom prilikom naglasio njen predsjednik Armin Omeragić, i u ovoj kalendarskoj godini obezbjeđena će biti podrška za predviđene kulturne manifestacije.
fondacija2

Direktor srebreničkog Centra za kulturu i informiranje Mirza Ibrišimović, upoznao je predstavnike Fondacije i sa aktivnostima koje se vode na rekonstrukciji kino sale, te i ostalim planovima za tekucu kalendarsku godinu.

www.radiosrebrenik.ba

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Pošto vam se svidio članak molimo da ga podijelite

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam se nije svidio sadržaj. Možete li nam reći zašto?

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaj!

Recite nam kako možemo unaprijediti ovaj sadržaj

DRUGI UPRAVO ČITAJU