Preminuo je dr. Alajbegović Memsudin-Mirso

Tužnog srca obavještavamo rodbinu, komšije i prijatelje da je naš dragi dr. Alajbegović (Mehmed) Memsudin-Mirso preselio na ahiret dana 15. 12. 2023. godine u 08:00 sati u 74. godini života.

Dženaza će se klanjati ispred Džindijske džamije u nedjelju 17. 12. 2023. godine, /04. Džumade-l-uhra 1445. h. g./ u 12:00 sati, poslije podne namaza a ukop na mezarju Bukovčići. Ta’zija pola sata prije.

RAHMETULLAHI ALEJHI RAHMETEN VASIAH

OŽALOŠĆENI: supruga Šemsa, sestra Mersiha-Sada, zetovi Ismet, Nedžad, Igor i Zlatko sa porodicama Samantom i Rominom, Midhat i Amel sa porodicama, rodice Nada i Igbala sa porodicama, sestrić Damir, svastika Najla sa djecom Emina i Amir, Amer i Asja i snaha Amela, snaha Šahsena-Sena sa kćerkom Jasminom, zetovi Amel i Midhat sa djecom Dinom, Amarom, Nejrom i Harisom i snahama Ena i Mirela, porodice Alajbegović, Šehanović, Tabukčić, Saluhović, Dedajić, Husić, Džindo, Hadžimustafić, Lonić i Berbić, Sejdinović, Hadžić, prijatelj Alen Tomić sa porodicom, te ostala mnogobrojna rodbina, komšije i prijatelji.

preminuo je dr. alajbegović memsudin-mirso
Preminuo je dr. Alajbegović Memsudin-Mirso
spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU