BiznisProdužena akcija za plaćanje do tri rate bez...

Produžena akcija za plaćanje do tri rate bez ikakvih troškova sa Addiko Mastercard kreditnom karticom

Addiko Bank Sarajevo i njen novi šef, Oskar H., produžili su do 30.9.2022. promotivnu akciju plaćanja roba i usluga Addiko Mastercard kreditnom karticom i podjelu do tri rate bez kamata i bilo kakvih naknada.

Ova akcija je organizovana prije par mjeseci i sa velikim oduševljenjem je prihvaćena kod korisnika kojima je na ovaj način kupovina roba i usluga postala još lakša i pristupačnija. Addiko Mastercard kreditnom karticom moguće je platiti robe i usluge bilo gdje u zemlji i inostranstvu i podijeliti ih na rate.

„Našu akciju produžili smo do kraja septembra, sa željom da korisnicima kartica olakšamo i omogućimo da jednostavnije i povoljnije ostvare svoje želje. Ono što našeg novog  šefa Oskara H., izdvaja među hrčcima, ali i među ljudima je želja da pomogne svima. U skladu s tim nastavljamo i sa ovom akcijom koja našim klijentima pomaže pri kupovini i plaćanju“, istakao je Denis Omeragić, direktor Odjela upravljanja proizvodima u Addiko Bank Sarajevo.      

Kupovinu putem Addiko Mastercard kreditne kartice moguće je podijeliti na maksimalno 24 rate, bez kamata. Bitno je naglasiti da kupovina na rate ovom karticom ne traži od korisnika kartice da o tome obavijesti trgovca. On ne mora znati namjeru klijenta o podjeli transakcije na rate. Transakciju klijent uobičajeno plaća karticom, a ukoliko je veća od 50 KM može se naknadno podijeliti na maksimalno 24 rate. Ovu podjelu na rate klijent može obaviti samostalno, iz udobnosti svog doma, putem Addiko Mobile aplikacije ili pozivom Addiko Kontakt centra na broj 033 866 666. Više informacija o ovoj kartici potražite na Addiko Mastercard kreditna kartica – Addiko Bank Sarajevo (addiko-fbih.ba)

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena 0 / 5. Brojanje glasova: 0

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Pošto vam se svidio članak molimo da ga podijelite

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam se nije svidio sadržaj. Možete li nam reći zašto?

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaj!

Recite nam kako možemo unaprijediti ovaj sadržaj

Adin
Adinhttps://enovosti.ba
Adin je geek manijak. Donosi vam najnovije it vijesti i savjete. Zna sve o mobitelima, laptopima, tabletima. Koje aplikacije ne trebate, bez kojih ne možete. Voli putovati, dobro jesti i piti, pa često piše o mjestima koje trebate posjetiti.

DRUGI UPRAVO ČITAJU