Promocija Viber naljepnica “Visit Brcko” povodom Svjetskog dana turizmapromocija viber naljepnica "visit brcko" povodom svjetskog dana turizma

U organizaciji Odjeljenja za privredni razvoj, sport i kulturu, Službe za turizam Vlade Brčko distrikta Bosne i Hercegovine, danas je upriličen Svjetski dan turizma na temu „Turizam za uključivi razvoj“.

promocija viber naljepnica "visit brcko" povodom svjetskog dana turizma

Aleksandar Đurić, šef Službe za turizam Vlade Brčko distrikta BiH, iskoristio je priliku da svim radnicima turizma, ugostiteljstva i agencijskog poslovanja čestita ovaj dan te se osvrnuo na situacije koje je izazvala trenutna pandemija. „Želimo da se solidarišemo sa ostatkom svijeta, da obilježimo ovaj dan primjereno, te da uz današnju temu sagledamo kako i na koji način se mogu analizirati svi problemi koji su nas u protekle skoro dvije godine blokirali i kako u svim tim novonastalim okolnostima naći inspiraciju za novi rast i novi razvoj“, kazao je Đurić.

Ujedno, Đurić je istakao da je Vlada Brčko distrikta BiH uradila nekoliko interesantnih projekata s ciljem promocije Brčko distrikta i njegovih potencijala, a jedan od njih je izrada naljepnica koje se koriste putem društvene aplikacije Viber. Naljepnice su proizvod saradnje Službe za turizam Vlade Brčko distrikta BiH, Kabineta gradonačelnika Brčko distrikta BiH i Udruženja „Stand – Up“. „Danas ćemo imati priliku da promovišemo naljepnice, koje su jedna nova digitalna sfera komunikacije i na taj način svi koji borave u Brčko distriktu BiH mogu koristiti inspiraciju motiva iz grada, a turisti da ponovo dođu u Brčko distrikt BiH. Želim da čestitam svim kreativnim ljudima koji su radili na ovom projektu i pozivam sve građane koji žele iskazati svoje prijedloge i sugestije vezano za novu strategiju razvoja turizma, da to i učine“ kazao je Đurić.

promocija viber naljepnica "visit brcko" povodom svjetskog dana turizma

Predsjednik spomenutog udruženja Aleksandar Pantelić radio je kao grafički dizajner na ovom projektu te je kazao da je napravljen izuzetan korak izradom ovih naljepnica, s obzirom da se digitalizacija koristi u svemu. „Kreiran je set od šesnaest ilustrovanih naljepnica koje predstavljaju turističke atrakcije i prepoznatljive lokacije grada“, istakao je Pantelić.

promocija viber naljepnica "visit brcko" povodom svjetskog dana turizma
promocija viber naljepnica "visit brcko" povodom svjetskog dana turizma
promocija viber naljepnica "visit brcko" povodom svjetskog dana turizma

Viber naljepnice „VisitBrcko“ besplatno su dostupne na Viber platformi putem poveznice https://stickers.viber.com/pages/custom-sticker-packs/11ebaf226742547a9a321b464b425b64105f8ab4a3edd280v3

www.b1tv.ba

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena 0 / 5. Brojanje glasova: 0

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Pošto vam se svidio članak molimo da ga podijelite

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam se nije svidio sadržaj. Možete li nam reći zašto?

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaj!

Recite nam kako možemo unaprijediti ovaj sadržaj

Una
Unahttps://eNovosti.ba
Una je mlada multimedijalna novinarka u medijima TNT Grupacije. Prati najnovije vijesti iz Tuzle i ostalih gradova.

DRUGI UPRAVO ČITAJU