Wednesday, October 27, 2021
NaslovnicaTuzla vijestiPuštena u rad web stranica Srednje Savremeno-umjetničke škole Tuzla

Puštena u rad web stranica Srednje Savremeno-umjetničke škole Tuzla

-

Sa ciljem promovisanja usvojenih pedagoških i didaktičkih vrijednosti, te inovativnih metoda i oblika rada

Udruženje „Mladi Tuzle“ i Pozorište mladih Tuzle, suosnivači Srednje „Savremeno-umjetničke škole“ Tuzla, obavještavaju sve buduće učenike, roditelje, saradnike, prijatelje da je puštena u rad web stranica Srednje „Savremeno-umjetničke škole“ Tuzla sa ciljem promovisanja usvojenih pedagoških i didaktičkih vrijednosti, te inovativnih metoda i oblika rada.

Poseban akcenat u Savremeno-umjetničkoj školi stavljen je na ostvarivanje odgojnih, obrazovnih i funkcionalnih ciljeva, te razvoj učeničkih kompetencija usmjerenih na vještine komuniciranja, kritičko mišljenje, timski duh i poduzetnost.

Web stranica je objavljena na bosanskom; hrvatskom; srpskom i prevedena na engleski i njemački jezik. www.sus.edu.ba

Imajući u vidu originalnost u pedagoško-didaktičkom pristupu obrazovanju i odgoju u Savremeno-umjetničkoj školi, nadamo se da ćete na našoj web stranici pronaći sve potrebne informacije koje će usmjeriti Vaše potrebe prema savremenom obrazovanju djece i mladih.

Dobrodošli u školu kreativne (samo)spoznaje.

0 0 Glasovi
Ocjena članka
Pretplatite se
Obavijesti o
guest
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare

Pročitajte

Sloboda pobijedila Zrinjski i prošla u četvrtfinale Kupa BiH

Nogometaši Slobode su se plasirali u četvrtfinale Kupa BiH pobijedivši Zrinjski u Tuzli nakon izvođenja penala. Zrinjski je poveo u 40. minuti. Bašić je ubacio...