Ramiz Salkić napustio UKC Tuzla, upućen na kućno liječenje

Potpredsjednik bh. entiteta RS Ramiz Salkić napustio je danas Univerzitetski klinički centar Tuzla (UKC Tuzla) i upućen je na kućno liječenje.

Potpredsjednik Salkić primljen je 12. jula na Univerzitetski klinički centar u Tuzli, a 14. jula je operiran. On je zahvalan osoblju Klinike za plastičnu i maksiofacijalnu hirurgiju Univerzitetskog kliničkog centra Tuzla za napore koje su uložili da sve bude uredu.

– Naši ljekari i medicinsko osoblje zaslužuju najbolje moguće uslove i opremu za rad. Radi se o divnim i nadasve stručnim ljudima, predanim poslu. Boravak u bolnici teško kome može biti prijatan, ali moj boravak u bolnici (iako se radilo o teškoj i komplikovanoj operaciji) bio je ispunjen pažnjom i posvećenošću svih zaposlenih – naglasio je.

U saopćenju za javnost zahvaljuje načelnici Klinike Azri Pašić, pomoćniku direktora UKC Tuzla Bahrudinu Hadžiefendiću, a posebno dr. Nazimu Imamoviću, koji je i izveo operaciju sa svojim timom. Zahvalan im je za sve što su učinili, da sve prođe uredu.

– Potpredsjednik Salkić ostaje na dužem kućnom liječenju i oporavku i za to vrijeme koristit će pravo na godišnji odmor – saopćeno je iz Kabineta potpredsjednika.

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena 0 / 5. Brojanje glasova: 0

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Pošto vam se svidio članak molimo da ga podijelite

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam se nije svidio sadržaj. Možete li nam reći zašto?

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaj!

Recite nam kako možemo unaprijediti ovaj sadržaj

DRUGI UPRAVO ČITAJU