Sedma žrtva požara u Brčkom, u Tuzli preminuo petogodišnji dječak

Na Univerzitetskom kliničkom centru u Tuzli preminulo je dijete koje je bilo u teškom stanju nakon požara u Brčkom, koji je već odnio šest života.

“Pacijent je preminuo noćas poslije ponoći na Klinici za dječije bolesti, u jedinici intenzivne njege, gdje je u vrlo teškom zdravstvenom stanju bio na mehaničkoj ventilaciji”, izjavila je za Klix.ba glasnogovornica tuzlanskog UKC-a Ersija Aščerić-Mujedinović.

Trovanje ugljenmonoksidom zvanično je uzrok smrti šest osoba koje su u subotu preminule u porodičnoj kući u Brčkom.

Potvrđen uzrok smrti šest osoba u Brčkom, jedno dijete u teškom stanju na respiratoru
Kao što je poznato, velika tragedija prekjučer je zadesila Brčko, kada je u porodičnoj kući u naselju Suljagića sokak, došlo do izbijanja požara. Tom prilikom šest osoba je smrtno stradalo, dok ih je više zadobilo povrede.

Prvobitne informacije su govorile da su povrede zadobile četiri osobe, međutim taj broj se povećao na njih sedam, među kojima je bio i dječak koji je preminuo na UKC-u Tuzla. (Klix)

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Adin
Adinhttps://enovosti.ba
Adin je geek manijak. Donosi vam najnovije it vijesti i savjete. Zna sve o mobitelima, laptopima, tabletima. Koje aplikacije ne trebate, bez kojih ne možete. Voli putovati, dobro jesti i piti, pa često piše o mjestima koje trebate posjetiti.

DRUGI UPRAVO ČITAJU