back to top

Servisne informacije 11.08.2023. |

servisne informacije 11.08.2023. |

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u naselju Strašanj jedno lice zadobilo je povrede uslijed udara motocikla u staklenu baštu objekta, dok su tri lica povrijeđena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Kovačima,  u kojoj su učestvovali motociklista i biciklista.

Ostalih prijava građana u PS Živinice prijavljeno je 10.

Vatrogasci PVJ nisu imali interevencija.

U Hitnoj službi Doma zdravlja Živinice medicinsko osoblje pružilo je 139 usluga građanima.

U JP ViK -nismo dobili informacije

Iz BIHAMK-a:

Uvjeti za vožnju danas su povoljni, a promet vozila povremeno pojačan. Apelujemo na vozače da voze opreznije i da poštuju sve saobraćajne propise.  Vozače teretnih vozila molimo da se nakratko isključe iz saobraćaja kada iza sebe primjete dugu kolonu vozila, kako bi se izbjegla rizična preticanja.

Sporije zbog radova tokom dana saobraća se na magistralnim putevima: Ripač- Dubovsko, Bihać-Kamenica i Kiseljak-Busovača, kao i na ulazu u Bugojno (iz smjera Rostova), Kladanj (iz smjera Olova) i Hadžiće.

Pojačan je promet vozila na izlazu iz Bosne i Hercegovine na graničnim prelazima: Gabela Polje,Doljani, Bijača i Deleuša, a u oba smjera na graničnom prelazu Bosanska Gradiška. Na ostalim graničnim prelazima zadržavanja za sada nisu duža od 30 minuta.

Dijana Svrakić

 

 

Prethodni članakINFO BLOK 10.08.2023.

rtvzivinice.tv

spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU