Thursday, October 21, 2021
NaslovnicaTuzla liveServisne informacijeŠirom TK radovi na putnim pravcima, evo gdje su zastoji

Širom TK radovi na putnim pravcima, evo gdje su zastoji

-

Na graničnim prelazima nema zadržavanja

Na putu Tuzla-Kalesija (dionici Simin Han-Caparde) zbog radova u tunelu Čaklovići saobraćaj se obustavlja od 22 do 06 sati i preusmjerava na alternativni pravac preko Dubrava. Tokom dana, putnička vozila iz smjera Tuzle saobraćaju kroz tunel, a iz smjera Kalesije obilaznicom oko tunela. Teretna vozila se i tokom dana usmjeravaju na put preko Dubrava.

Danas u vremenu od 08 do 17 sati obustavlja se saobraćaj na regionalnom putu Priboj-Teočak. Za vrijeme obustave u funkciji je alternativni pravac Bilalići-Prosjeka-Ugljevik.

Na dionici Površnica-Lopare-Čelić saobraćaj teretnih vozila preusmjeren je na put Lopare-Priboj-Banj Brdo.

Zbog sanacionih radova u terminu od 08 do 16 sati saobraća se usporeno na putnom pravcu Gračanica – Srnice Donje, naizmjeničnim propuštanjem vozila.

Zbog radova na izgradnji kružne raskrsnice na izlazu iz Banovića prema Ribnici (raskrsnica sa lokalnom cestom za Hrvate i Mrljeviće) saobraća se naizmjenično, jednom trakom.

Zbog radova na regionalnom putu R-469 Banovići-Živinice (na raskrsnici sa magistralnim putem M-18) zbog radova usporeno je saobraćanje (u dužini od cca 400 m).

Zbog radova na rekonstrukciji raskrsnice magistralnih puteva na ulazu u grad Gradačac, saobraća se usporeno, uz povremeno zauzimanje jedne trake.

0 0 Glasovi
Ocjena članka
Pretplatite se
Obavijesti o
guest
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare

Pročitajte

Dječiji festival ‘Vezeni most’ otvoren u Tuzli

Međunarodni dječji festival "Vezeni most" danas je počeo u Tuzli, a u naredna tri dana publika će imati priliku uživati u bogatom programskom sadržaju. -...