back to top

Super sniženja u “Mamić”tepisi, laminati i keramika

super sniženja u “mamić”tepisi, laminati i keramikaBliže se praznici pred kraj poslovne godine pa je to prilika društveno odogovornih firmi da organizuju značajne popuste.Time su se rukovodili i u firmi Mamić tepisi, laminati i keramika.

Shopping Day u firmi Mamić počinje u periodu od 22. do 31.decembra. Iskoristite odlične popuste i priuštite sebi dom kakav zaslužujete!

Mamić – Za ljepši dom.

“Nudimo veoma povoljne uslove na naš asortiman, tako da već od 10  pa do 50 odsto kupci mogu odabrati ono što im je najpotrebnije.Nadam se da će mnogi iskoristiti ovako povoljnu priliku i nabaviti najkvalitetnije ponude našeg bogatog asortimana”, kaže nam direktor Nusret Mamić.

Pored standardnog programa iz asortimana Mamić, prodaje svih vrsta tepiha, raznih dezena i kvaliteta, kao i laminata, kupci mogu nabaviti i bijelu tehniku, igračke, bicikle, prostirke za sećije, razne kućanske aparate, sve vrste boja i lakova, lijepila, keramike i kupatilske opreme, gdje se može naći najveći izbor i najnovije modele, kako keramike zidne-podne, tako i veliki izbor tuš baterija i kupatilske opreme za ljepši dom./Š.G./

www.zivinice.ba

spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU