Sve je lakše uz plan B / Objedinite svoje finansijske obaveze u samo jedan Addiko kredit

Renovirali te stan, platili ljetovanje, kupili automobil, a poslije toga uzeli i kredit za novonastale nepredviđene troškove? Upravljanje sa dva ili više kredita može biti zamorno i teško. Septembar je idealno vrijeme da aktivirate plan B i sve svoje kreditne obaveze objedinite u samo jedan kredit i jednu mjesečnu ratu.  Iskoristite pogodnosti koje vam pruža Addiko Bank Sarajevo i ugovorite gotovinski kredit u iznosu do 50.000 KM, uz rok otplate do 10 godina. I sve to uz fiksnu kamatnu stopu tokom cijelog perioda otplate kredita.

„Našim klijentima smo ovom ponudom omogućili objedinjavanje svih postojećih kreditnih obaveza u samo jedan. Bitno je naglasiti da je kod ovog kredita kamatna stopa fiksna tokom cijelog perioda otplate, što našim klijentima otklanja brigu i neizvjesnost oko mogućeg rasta kamatnih stopa u narednom periodu“, istakao je Denis Omeragić, direktor Odjela upravljanja proizvodima u Addiko Bank Sarajevo. „Sve je lakše uz plan B, kaže naš slogan, a naši klijenti to potvrđuju kroz vrlo brzu i jednostavnu proceduru obrade kredita, kojim objedinjuju sve svoje obaveze u jedan kredit“, dodao je Omeragić.

Apliciranje za Addiko Blic gotovinski kredit do 50.000 KM, i sa rokom otplate do 10 godina, sa ili bez prenosa mjesečnih primanja, je brzo i jednostavno uz preliminarno odobrenje samo uz ličnu kartu dok se mjesečne rate uplaćuju 1, 10, 20. ili 25. dana u mjesecu, u zavisnosti od datuma prijema mjesečnih primanja.

Više informacija o ponudi Addiko banke možete potražiti u bilo kojoj poslovnici Addiko Bank Sarajevo, putem internet stranice www.addiko-fbih.ba, putem Addiko Bank Sarajevo Facebook ili kontaktiranjem Addiko kontakt centra banke na broj 033 866 666 ili putem emaila [email protected].

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena 0 / 5. Brojanje glasova: 0

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Pošto vam se svidio članak molimo da ga podijelite

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam se nije svidio sadržaj. Možete li nam reći zašto?

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaj!

Recite nam kako možemo unaprijediti ovaj sadržaj

Rahaela
Rahaelahttp://www.tnt.ba
Rahela Čabro je urednica na radiju i novinarka s decenijom iskustva. Blog je opušta, voli da istražuje i piše razne teme, posebno biznis ideje.

DRUGI UPRAVO ČITAJU