Teško povrijeđene dvije osobe u saobraćajnoj nesreći kod Srebrenika (FOTO)

Na magistralnom putu M-1.8 u mjestu NN Polje u Srebreniku juče oko 20:05 sati, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali N.B., rođen 1984.godine iz Srebrenika koji je upravljao pmv. “Peugeot ” i S.R., rođen 1967.godine iz Srebrenika koji je upravljao pmv. “Touran”.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi N.B. i S.R. su zadobili teške tjelesne povrede, konstatovane od strane ljekara UKC-a Tuzla gdje su zadržani na daljem liječenju. U vremenskom periodu od 20,10 do 22,25 sati, saobraćaj je na navedenoj dionici magistralnog puta bio obustavljen i odvijao se alternativnim pravcem.

– U jednom od vozila lice koje je upravljalo putničkim motornim vozilom ostalo je zaglavljeno te se pristupilo spašavanju povrijeđenog. Intervencija dojavljena u 20.09 sati a povrijeđeni vozač izvađen iz vozila u 20.18 sati. Intervencija završena 20.34 sati, naveli su iz Profesionalne vatrogasne jedinice Srebrenik.

teško povrijeđene dvije osobe u saobraćajnoj nesreći kod srebrenika (foto)

O događaju je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Tuzlanskog kantona, dok su potrebne mjere i radnje poduzeli policijski službenici PS i OKP PU Srebrenik. (FOTO: PVJ Srebrenik)

teško povrijeđene dvije osobe u saobraćajnoj nesreći kod srebrenika (foto)

spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU