Trend rasta kompanija Svjetlostkomerc nastavlja otvarajući 20. maloprodajni objekat u Živnicama

Nova Knjižara SVJETLOST otvorena je na adresi Prva ulica 121 u TC Bingo, te je 20. maloprodajni objekat vodećeg bosanskohercegovačkog maloprodajnog lanca, specijaliziranog za prodaju školskog pribora, udžbenika, knjiga, kancelarijskog materijala, te putnog i gift programa.

Svjetlostkomerc je lider na tržištu, a našu lidersku poziciju dalje nastavljamo jačati širenjem maloprodajne mreže. Nakon izraziro turbulentnog i neizvjesnog perioda za sve poslovne subjekte, kompanija Svjetlostkomerc odvažila se odgovoriti potrebama tržišta, te otvorila još jednu knjižaru čiji će renome imati priliku uživati svi stanovnici Živnica.

Za sve kupce, u prvih sedam dana nakon otvaranja, pripremili smo pogodnost, te kompletan asortiman snizili za 10%. Osim navedene akcije, Knjižare SVJETLOST za svoje vjerne kupce redovno planiraju popuste, te omogućavaju kupovinu svjetskih brendova po sniženim cijenama. Ono što posebno istićemo jeste mogućnost kupovine sa odgođenim plaćanjem. Uz navedenu olakšicu dajemo mogućnost svim đacima da uživaju kvalitet svjetskih brendova kao što su Staedtler, Carioca, Junior, Play, Walker, US Polo čiji smo zastupnici“ izjavio je Kenan Đipa, šef maloprodajne mreže kompanije Svjetlostkomerc.

Sa tradicijom dužom od 75 godina Svjetlostkomerc je sinonim za knjižaru i veleprodaju školskog pribora i kancelarijskog materijala. Ima potpisane ugovore o distribuciji i prodaji sa svim relevantnim inostranim i domaćim izdravačkim kućama, autorima knjiga i udžbenika, kao i najpoznatijim svjetskim proizvođačima školskog i kancelarijskog materijala, a distribuira brendove kao što su Staedtler, Carioca, Junior, Play, Double A, Walker, Miquelrius, US Polo itd.

Nova Knjžara SVJETLOST u Živinicama nalazi se u ulici Prva ulica 121-TC Bingo.

Više informacija o SVJETLOSTKOMERC-u

„SVJETLOSTKOMERC“ je prisutan na tržištu od davne 1945. godine, u početku u sastavu izdavačkog preduzeća „Svjetlost“, zatim kao dio IGKRO „Svjetlost“, te do konca osamdesetih godina prošlog vijeka u sklopu SOUR „Svjetlost“.

Od početka devedesetih SVJETLOSTKOMERC d.d. Sarajevo egzistira kao samostalno preduzeće. „SVJETLOSTKOMERC“ vodeći je maloprodajni lanac specijalizovanih prodavnica za prodaju knjiga, udžbenika, školskog pribora, darovne galanterije, kancelarijskog materijala, te ostalih roba iz našeg širokog asortimana u Bosni i Hercegovini.

Pored maloprodajne mreže koju čini 19 knjižara u 10 gradova  Bosne i Hercegovine, značajno učešće na tržištu, sa konstantnim rastom ostvaruje i veleprodaja kancelarijskog i školskog pribora zastupljena u nekoliko najvećih trgovačkih lanaca u Bosni i Hercegovini. Društvo raspolaže sa preko 10.000 kvadratnih metara vlastitog poslovnog prostora od čega se preko 6.000 kvadratnih metara nalazi na najatraktivnijoj lokaciji u Sarajevu.

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena 0 / 5. Brojanje glasova: 0

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Pošto vam se svidio članak molimo da ga podijelite

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam se nije svidio sadržaj. Možete li nam reći zašto?

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaj!

Recite nam kako možemo unaprijediti ovaj sadržaj

Adin
Adinhttps://enovosti.ba
Adin je geek manijak. Donosi vam najnovije it vijesti i savjete. Zna sve o mobitelima, laptopima, tabletima. Koje aplikacije ne trebate, bez kojih ne možete. Voli putovati, dobro jesti i piti, pa često piše o mjestima koje trebate posjetiti.

DRUGI UPRAVO ČITAJU