back to top

Tuzla: Izmijenjen režim saobraćanja na tuzlanskom izletištu Ilinčica

U povodu Dana nezavisnosti BiH

U cilju bezbjednije organizacije druženja na izletištu Ilinčica, koje se organizuje u okviru obilježavanja Dana nezavisnosti, u ulici Put Ilinčica na dionici od raskrsnice prema naselju Orašje do raskrsnice sa ulicom Krojčica, u srijedu, 1.3.2023. godine, u periodu od 07.00 do 17.00 sati, doći će do privremene izmjene režima saobraćaja za sva motorna vozila. Izmjena se odnosi na potpunu zabranu saobraćanja motornih vozila na gore navedenoj lokaciji.

Svečano obilježavanje Dana nezavisnosti BiH, koje organiziraju Centar za kulturu Tuzla, Turistička zajednica Grada Tuzle, JKP Saobraćaj i komunikacije d.o.o. Tuzla, JKP Panonnica d.o.o. a pod pokroviteljstvom Grada Tuzla, bit će održano u srijedu od 12 sati na tuzlanskom izletištu Ilinčica.

˝Pozivamo naše sugrađane i sve posjetioce da nam se pridruže na svečanom obilježavanju Dana nezavisnosti BiH gdje će se posjetiocima dijeliti besplatno jelo i piće zahvaljujući sponzorima: Menprom d.o.o. Gornja Tuzla, Pivara Tuzla, LaBomba i pekara Kabil Tuzla˝, saopšteno je.

spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU