back to top

Tuzla: Produžen rok za prijavu na javne pozive za stručno osposobljavanje pekara i konobara keteringa

Grad Tuzla, kao glavni partner u Lokalnom partnerstvu za zapošljavanje Tuzla (LPZ Tuzla), obavještava zainteresirane nezaposlene osobe iz Tuzle da je produžen rok prijave do 30.5.2024. godine za:

  • ponovni Javni poziv za učešće u Programu osposobljavanja nezaposlenih osoba iz Tuzle za obavljanje jednostavnih poslova – pekar
  • ponovni Javni poziv za učešće u Programu osposobljavanja nezaposlenih osoba iz Tuzle za obavljanje jednostavnih poslova – konobar keteringa

Projekat “Partnerski pristup lokalnom razvoju Tuzla” podržan je u okviru programa “Podrška Evropske unije lokalnim partnerstvima za zapošljavanje- faza II (LEP II)”, koji finansira Evropska unija, a provodi Međunarodna organizacija rada (MOR).

Tekst Javnih poziva i prijavni obrasci mogu se preuzeti putem sljedećeg linka: https://grad.tuzla.ba/javni-pozivi/

Prijave na ove Javne pozive vrše se popunjavanjem Prijavnog obrasca koji se predaje lično na Protokol u Pisarnici Grada Tuzle (u Šalter salu) ili putem pošte, na adresu: Grad Tuzla, Služba za ekonomski razvoj, poduzetništvo i poljoprivredu, Ulica ZAVNOBiH-a br. 11, saopćili su iz Službe za ekonomski razvoj, poduzetništvo i poljoprivredu Grada Tuzle.

(RTv7)

Izvor: ( rtv7.ba / eNovosti.ba )

spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU