18.01.2022
10 C
Tuzla

Tuzla servisne informacije za 1.2: Vatrogasci imali tri intervencije

-

Tuzla servisne informacije za 1.2

MUP TK – Iz MUP-a TK smo saznali da je javni red i mir pet puta narušavan. Evidentirano je izvršenje tri krivična djela. Na području TK se dogodilo se devet saobraćajnih nezgoda, u kojima su četiri osobe zadobile lake tjelesne povrede a u pet nesreća zabilježena je samo materijalna šteta.

HITNA MEDICINSKA POMOĆ – Iz Službe hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Tuzla, saopćeno je da su u protekla 24 sata građanima pružili 198 medicinskih usluga.

VATROGASCI – Dežurni vatrogasci Tuzla u protekla 24 sata imali su ukupno tri intevencije, gasili požar na deponiji smeća, zatim gasili požar na kući u Grabovici i imali jednu tehničku intervenciju.

VODOVOD – Iz preduzeća “Vodovod i kanalizacija” Tuzla saopćeno je da je Vodosnabdijevanje područja Grada Tuzla uredno bez planiranih obustava.

CENTRALNO GRIJANJE – Jutros radijatori topli, odnosno uredna je isporuka toplotne energije.

KOMUNALAC – Iz JKP “Komunalac” Tuzla saopćeno je da se odvoz smeća i održavanje higijene grada odvija po planu i programu.

UKC- Servisnim informacijama dodajemo i to da je na tuzlanskom UKC- u protekla 24 sata rođeno šest beba, četiri djevojčice i dva dječaka.

Preminula je Husrefija Džaka

U dubokoj tuzi obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša voljena Džaka (rođ.Ahmedbegović) Husrefija 1947 - 2022 preminula u nedjelju, 16.01.2022. godine u...