back to top

U nesreći u Gračanici povrijeđene dvije osobe, jedna teže

U saobraćajnoj nesreći koja se juče dogodila na magistralnom putu Tuzla-Doboj u mjestu Orahovica povrijeđene su dvije osobe, od kojih je jedna teže.

Kako su istakli iz MUP-a Tuzlanskog kanotna, u četvrtak, 26. januara 2023.godine oko 06.25 sati na magistralnom putu M.4 Tuzla-Doboj u mjestu Donja Orahovica, grad Gračanica dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovali terensko motorno vozilo „Sang Yong“ kojim je upravljao D.K., rođen 1997.godine iz Donje Orahovice i pmv. „Golf IV“ kojim je upravljao A.T., rođen 2002.godine iz Donje Orahovice.

U ovoj saobraćajnoj nesreći, vozač A.T. je zadobio povrede o čijem stepenu se ljekari SHMP Doma zdravlja Gračanica nisu izjasnili, dok je njegova saputnica F.T., rođena 1975.godine zadobila tešku tjelesnu povredu konstatovanu od strane ljekara UKC-a Tuzla, gdje je zadržana na daljem liječenju.

O navedenom je obaviješten kantonalni tužilac, a potrebne mjere i radnje su preduzeli policijski službenici PS i OKP PU Gračanica, saopćeno je iz MUP-a TK.

spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU