23.9 C
Tuzla

U Tuzli se otvara K.I.D.S. Centar

-

K.I.D.S. Centar namijenjen je djeci i mladima oboljelim i izliječenim od raka sa područja Tuzlanskog kantona, Brčko distrikta BiH i dijela RS- a

Udruženje porodica i prijatelja djece oboljele od leukemije i drugih malignih bolesti  „PIPOL“ najavljuje svečano otvaranje društvenog i edukativno-razvojnog centra za djecu oboljelu i izliječenu od raka i članove njihovih porodica u petak, 16. jula od 13.00.sati na adresi: TC SJENJAK, 15.Maja Tuzla, SPRAT: I, poslovni prostor broj 229.

K.I.D.S. Centar namijenjen je djeci i mladima oboljelim i izliječenim od raka sa područja Tuzlanskog kantona, Brčko distrikta BiH i dijela RS- a koji ostvaruju pravo liječenja na referentnom Kliničkom centru u Tuzli, kao i članovima njihovih porodica. U sklopu K.I.D.S. Centra nalaze se Senzorna soba, kutak za tinejdžere i predškolsku djecu te prostor za druženje i edukaciju.  

Podsjećamo, projekat Udruženja Pipol “K.I.D.S.Centar” za djecu oboljelu i izliječenu od raka proglašen kao najinovativniji i prvorangirani pobjednički projekat na teritoriji BiH.

0 0 Glasovi
Ocjena članka
Pretplatite se
Obavijesti o
guest
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare

Tuzla novosti