U velikoj akciji uhapšeno šest osoba zbog krađe automobila u Sarajevu, Tuzli i Doboju

U velikoj akciji MUP-ova Republike Srpske, Kantona Sarajevo i Tuzlanskog kantona uhapšeno je šest osoba osumnjičenih za krađu automobila u Sarajevu, Tuzli i Doboju. Zaplijenjeno je i osam vozila te je izvršen pretres na 15 lokacija.

Kako su saopćili iz MUP-a Republike Srpske, ove aktivnosti proveli su pod nadzorom Tužilaštva Bosne i Hercegovine. Uhapšeni su Ž.K. iz Banje Luke, S.R. iz Laktaša, S.P. iz Milića, M.T. sa Pala, M.M. i V.K. sa Sokoca. Oni se terete za organizovani kriminal povezan sa teškom krađom na području Sarajeva, Tuzle i Doboja.

Kako je objavio RTRS, nezvanično uhapšeni su Želimir Knežević, Stevan Resanović, Miroslav Milinković, Vladimir Krsmanović, Srđan Pržulj i Marko Trifković.

Osim MUP-a Republike Srpske, spomenute aktivnosti proveli su MUP-ovi u Kantonu Sarajevo i Tuzlanskom kantonu. Nadležni će nastaviti dokumentovati navedenih krivičnih djela. (Foto: RTRS)

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Adin
Adinhttps://enovosti.ba
Adin je geek manijak. Donosi vam najnovije it vijesti i savjete. Zna sve o mobitelima, laptopima, tabletima. Koje aplikacije ne trebate, bez kojih ne možete. Voli putovati, dobro jesti i piti, pa često piše o mjestima koje trebate posjetiti.

DRUGI UPRAVO ČITAJU