Tuzla vijesti TK iz minute u minutuUbistvo u Tuzli: Policija uhapsila osumnjičenje za ubistvo...

Ubistvo u Tuzli: Policija uhapsila osumnjičenje za ubistvo muškarca na Ircu

Sektor kriminalističke policije MUP-a TK je jučer u popodnevnim satima uhapsio dvije osobe M.H (54) i F.H (20) iz Živnica koji su osumnjičeni da su jučer oko 12 sati u tuzlanskom naselju Irac počinili ubistvo tridesetogodišnjeg Nesiba Halilovića.

”Tokom uviđaja i poduzimanjem drugih istražnih radnji je utvrđeno da su osumnjičeni kombijem došli na lokaciju na kojoj se nalazio oštećeni, napali ga koristeći nož i palicu i nanijeli mu više povreda od kojih je preminuo u UKC-u Tuzla.Tokom dana će biti obavljena obdukcija tijela preminulog kako bi se utvrdili tačni uzroci smrti”, kazao je portparol Tužilaštva TK Admir Arnautović.

Prema trenutno raspoloživim informacijama osumnjičeni su i ranije imali sukob sa Halilovićem.

SKP MUP-a TK obavlja kriminalističku obradu, nakon čega će osumnjičeni, uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu, danas biti predati u nadležnost Tužilaštva.

Bit će izdate naredbe za potrebna vještačenja, te se poduzimaju i druge istražne radnje u cilju utvrđivanja svih okolnosti vezanih za ubistvo. (Foto: Arhiv)

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Adin
Adinhttps://enovosti.ba
Adin je geek manijak. Donosi vam najnovije it vijesti i savjete. Zna sve o mobitelima, laptopima, tabletima. Koje aplikacije ne trebate, bez kojih ne možete. Voli putovati, dobro jesti i piti, pa često piše o mjestima koje trebate posjetiti.

DRUGI UPRAVO ČITAJU