back to top

Uskoro 1.kolo Karate lige Tuzlanske regije”Šotokan 2024.”

uskoro 1.kolo karate lige tuzlanske regije”šotokan 2024.”Za nedjelju,25.februara, određen je termin za održavanje 1.kola Karate lige Tuzlanske regije “Šotokan 2024.”.Takmičenje najboljih karatista Tuzlanske regije održat će se u Sportskoj dvorani Banovići pošto je u toku ugradnja podnih obloga Gradske dvorane Živinice.

Karate klub Šotokan do sada je nekoliko puta bio domaćin ovako značajnim takmičenjima, pa je sigurno da će i ovoga puta biti tako.Predsjednik KBS Šotokan Asim Bojić ističe daje već sve spremno za ovaj značajan sportski događaj:

“Vrijedna ekipa naših članova daje sve od sebe, tako da smo spremni za održavanje 1.kola Karate lige Tuzlanske regije”Šotokan 2024.”.Uporedo s organizacionim pripremama vrijedno radimo s našim članovima, kako bi postigli što bolji sportski rezultat. Prijave za takmičenje počinju u nedjelju, 25.februara, od 08 do 10 sati, dok je takmičenje od 10 do 17 sati. Očekuje se prisustvo oko 400 takmičara s područja Tuzlanskog kantona i šire”,rekao nam je Bojić./Š.G./

www.zivinice.ba

spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU