Uživajte u putovanju uz Addiko Business Debit Mastercard karticu

Plaćanje troškova uz Addiko Business Debit Mastercard karticu je jednostavno i brzo. Bilo da se radi o troškovima reprezentacije, poslovnih putovanja, putarina, rezervaciju hotelskog smještaja i avio karata, ili drugih troškova vezanih za vaše poslovne potrebe, Addiko Business Debit Mastercard kartica je pravo rješenje.

Radi se o Addiko Business Debit Mastercard kartici, međunarodnoj debitnoj kartici koja je vezana za transakcijski račun kompanije. U praksi to znači da zaposlenici koji su na službenom putu u zemlji ili inostranstvu mogu plaćati robe i usluge, te podizati gotovinu na Addiko ili bankomatima drugih banaka. Njihova potrošnja je ograničena je stanjem na transakcijskom računu, kao i od strane poslodavca definisanim limitima potrošnje.

uživajte u putovanju uz addiko business debit mastercard karticu
Addiko Business Debit Mastercard karticu

Korisnik kartice, ali i poslodavac, vlasnik računa, mogu u svakom trenutku provjeriti stanje računa putem internet bankarstva Addiko Business Ebank ili na dnevnim izvodima transakcijskog računa, tako da iznenađenja kada su u pitnaju troškovi, nema.

Korisnici ove kartice imaju i dodatne pogodnosti, a jedna od njih je PressReader, zahvaljujući kojoj je moguće pristupiti izdanjima najboljih svjetskih časopisa i dnevnih novina iz različitih oblasti uz Addiko Business Debit Mastercard® karticu! Možete potpuno besplatno, na mjesečnom nivou, preuzeti i čitati čak 15 izdanja bilo kojih domaćih ili inostranih novina ili časopisa, najboljih svjetskih izdanja iz svih oblasti, na 64 jezika i iz 127 zemalja širom svijeta, u isto vrijeme kada ta izdanja stižu na kioske.
Više detalja o aktivaciji ove usluge, ali i svim drugim pogodnostima Addiko Business debit Mastercard kartice potražite u najbližoj poslovnici Addiko Bank Sarajevo ili na Addiko Business Debit Mastercard® – Addiko Bank Sarajevo (addiko-fbih.ba) Bitno je istaći da je ugovaranje kartice bez troškova.

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena 0 / 5. Brojanje glasova: 0

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Pošto vam se svidio članak molimo da ga podijelite

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam se nije svidio sadržaj. Možete li nam reći zašto?

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaj!

Recite nam kako možemo unaprijediti ovaj sadržaj

Adin
Adinhttps://enovosti.ba
Adin je geek manijak. Donosi vam najnovije it vijesti i savjete. Zna sve o mobitelima, laptopima, tabletima. Koje aplikacije ne trebate, bez kojih ne možete. Voli putovati, dobro jesti i piti, pa često piše o mjestima koje trebate posjetiti.

DRUGI UPRAVO ČITAJU