(Video) Solističkim koncertom Džejle Ramović počela manifestacija “Zima u Tuzli”

Praznični duh osjeti se u našem gradu već sedmicama, ali zvanično je počeo manifestacijom “Zima u Tuzli”. Ovogodišnju manifestaciju otvorila je regionalna muzička zvijezda Džejla Ramović.

Podsjećamo, Turistička zajednica Grada Tuzle, Grad Tuzla i Tuzla realizuju projekat „Zima u Tuzli“, od večeras pa sve do 7. Januara 2024.godine. Svakog četvrtka,  petka,  subote i nedjelje  medijski servis grada će sa Trga slobode realizovati živi, otvoreni program „Zima u Tuzli“.

Tokom „Zime u Tuzli“ prenosimo atsmosferu sa Trga, razgovaramo sa učesnicima manifestacije, izlagačima, a predstavit ćemo vam i događaje koji upotpunjuju zimski život u gradu.

Ovo je praktično nastavak uspješnih programskih aktivnosti i saradnje sa Turističkom zajednicom Grada Tuzle, i u konačnici bi trebala doprinjeti promociji bogate turističke ponude grada u vrijeme zime, božićnih i novogodišnjih praznika. 

Radio-televizija 7 Tuzla je od početka realizacije projekata, postavke zimskih kućica i realizacije različitih programa sa Trga slobode u partnerstvu sa Gradom Tuzla i Turističkom zajednicom Grada Tuzle, bila medijski pokrovitelj svih manifestacija.

Pozivamo vas da se pridružite i ovogodišnjoj manifestaciji “Zima u Tuzli“, kako pored malih ekrana, tako i na Trgu slobode.

rtv7.ba

spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU