Tuzla vijesti(VIDEO) TUZLA / Pogledajte najaktuelnije vijesti danas

(VIDEO) TUZLA / Pogledajte najaktuelnije vijesti danas

Ministar za boračka pitanja Tuzlanskog kantona Fedahija Ahmetović je danas u Živinicama, sa članovima porodica šehida i poginulih boraca te ratnih vojnih invalida s područja općine Kladanj, potpisao 13 ugovora o dodjeli stanova u vlasništvo. Radi se o nekretninama nad kojim su spomenute osobe imale pravo korištenja, te su se stekli uvjeti da postanu i vlasnici nekretnine.

-Oglašavanje-

Rok za sanaciju tunela Čaklovići na magistralnom putu Tuzla – Zvornik je istekao prije četiri dana, a iz Cesta Federacije BiH pojašnjavaju da je izvođaču potrebno još mjesec dana kako bi u potpunosti završio radove. Konačni završetak radova očekuje se za mjesec dana, isključujući eventualne neočekivane okolnosti koje mogu utjecati na dinamiku radova – izjavila je Feni Amela Vlajčić iz Cesta FBiH. Vrijednost ugovora je skoro tri miliona KM,

U posljednja 24 sata na području Tuzlanskog kantona evidentirano je 98 novih slučajeva zaraze korona virusom, a izvršeno je testiranje 457 uzoraka – potvrđeno je danas iz Kriznog štaba ministarstva zdravstva Tuzlanskog kantona. Preminule su i tri osobe.

Video pogledajte OVDJE.

Popularno ovih dana