Wednesday, October 27, 2021
NaslovnicaTuzla vijestiZaplešimo zajedno! Zabava, ples i razonoda u Tuzli

Zaplešimo zajedno! Zabava, ples i razonoda u Tuzli

-

Centar za ples i rekreaciju (CPR) iz Tuzle osmislio je zanimljive aktivnosti u ljetnim danima.

U centru su odlučili ljudima približiti društvene plesove, plesne rekreativne aktivnosti i druge aktivnosti u okviru programa CPR-a.

Aktivnosti Centra ovog ljeta:

  • U ritmu dobrog zdravlja, prepustite se i zaplešite sa Centrom za ples i rekreaciju 17. jula, ispred starog kino Centra u 18.30 sati
  • Tuzla pleše, 21. augusta, na Trgu Slobode u 19.00 sati,
  • Bračni parovi zaplešite, 28 augusta, (pozorište) u 20.00 sati.

U okviru Ljeta u Centru za ples i rekreaciju održane su raznovrsne aktivnosti poput planinarenja na Vršanima i na Konjuhu, plesne večeri u Centru, obilježavanje rođendana članova CPR-a, rafting na Neretvi i aktivnost pod nazivom „Panonika pleše“.

Kroz sve ove aktivnosti CPR njeguje prijateljstvo između grupa, jača timski duh, promoviše pozitivan stav prema sebi i okolini, usmjerava na aktivan život, pokret i promišljanje s ciljem očuvanja i poboljšanja zdravlja stanovništva.

Pored svega navedenog, Centar za ples i rekreaciju želi kroz ove aktivnosti približiti svoj rad i misiju s stanovništvu koje se još nije uključilo u neku aktivnost. CPR radi pod sloganom „Sada je vrijeme za pokret i aktivan život“.

0 0 Glasovi
Ocjena članka
Pretplatite se
Obavijesti o
guest
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare

Pročitajte

(VIDEO) Vijesti dana iz Tuzle i Tuzlanskog kantona

U nastavku pročitajte vijesti dana iz Tuzle i Tuzlanskog kantona...  Prema informacijama iz Zavoda za javno zdravstvo Tuzlanskog kantona trenutni broj vakcinisanih građana protiv koronavirusa...