eNovostiTuzla vijestiZavršena sezona na...

Završena sezona na Panonskim jezerima u Tuzli

Obzirom na loše vrijeme sa kišom i niskim temperaturama još od 23.avgusta, kao i vremensku prognozu za prvu polovinu septembra sa relativno niskim jutarnjim i dnevnim temperaturama i kišom, Kompleks slanih jezera Panonika je u utorak zvanično završilo ovogodišnju ljetnu sezonu.

Kompleks Panonskih jezera će od srijede biti otvoren svaki dan za slobodan ulaz, šetnje i rekreaciju u periodu od 7do 19 sati, ali ne i za kupanje, obzirom je završeno održavanje i filtriranje jezerske vode u punim kapacitetima i završen rad spasilačko-redarske službe.
Gostima će biti na raspolaganju otvorene bašte kod slanih Slapova, restorana Lovac na trećem jezeru, kao i otvorena bašta Meduza Beach bar-a na drugom jezeru Panonike. Radno vrijeme dječijeg zabavnog parka „Vrtić“ je od 10 do 18 sati sa ulazom na Istočnu kapiju kompleksa sa parkinga kod benzinske stanice INA.

-Oglašavanje-

JKP Pannonica doo Tuzla se zahvaljuje svim gostima koji su ih posjetili tokom protekle uspješne ljetne sezone, posebno građanima Tuzle i gostima koji su i ove ljetne sezone u značajnom broju posjetili naš grad i kompleks Panonskih jezera dolazeći iz cijele BiH, ali i susjednih zemalja.

DRUGI UPRAVO ČITAJU