Obzirom na loše vrijeme sa kišom i niskim temperaturama još od 23.avgusta, kao i vremensku prognozu za prvu polovinu septembra sa relativno niskim jutarnjim i dnevnim temperaturama i kišom, Kompleks slanih jezera Panonika je u utorak zvanično završilo ovogodišnju ljetnu sezonu.

Kompleks Panonskih jezera će od srijede biti otvoren svaki dan za slobodan ulaz, šetnje i rekreaciju u periodu od 7do 19 sati, ali ne i za kupanje, obzirom je završeno održavanje i filtriranje jezerske vode u punim kapacitetima i završen rad spasilačko-redarske službe.
Gostima će biti na raspolaganju otvorene bašte kod slanih Slapova, restorana Lovac na trećem jezeru, kao i otvorena bašta Meduza Beach bar-a na drugom jezeru Panonike. Radno vrijeme dječijeg zabavnog parka „Vrtić“ je od 10 do 18 sati sa ulazom na Istočnu kapiju kompleksa sa parkinga kod benzinske stanice INA.

JKP Pannonica doo Tuzla se zahvaljuje svim gostima koji su ih posjetili tokom protekle uspješne ljetne sezone, posebno građanima Tuzle i gostima koji su i ove ljetne sezone u značajnom broju posjetili naš grad i kompleks Panonskih jezera dolazeći iz cijele BiH, ali i susjednih zemalja.

0 0 Glasovi
Ocjena članka
Pretplatite se
Obavijesti o
guest
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare