Tuesday, October 26, 2021
NaslovnicaTuzla liveServisne informacijeZbog radova potpuna obustava saobraćaja u centru Tuzle

Zbog radova potpuna obustava saobraćaja u centru Tuzle

-

“Obavještavamo građane da će, zbog izvođenja građevinskih radova na sanaciji komunalnih instalacija i saobraćajnice doći do potpunog obustavljanja saobraćaja u ulici Tuzlanskog odreda, te izmjeni režima saobraćaja u dijelu ulice Patriotske lige od raskrsnice sa ulicom Kulina bana do početka pješačke zone.

U ulici Tuzlanskog odreda saobraćaj će se u potpunosti obustaviti radi izvođenja navedenih radova, a u ulici Patriotske lige se uspostavlja dvosmjerni režim saobraćaja od raskrsnice sa ulicom Kulina bana do skretanja za parking poslovnog objekta „Limenka”, a od skretanja za parking poslovnog objekta „Limenka” do početka pješačke zone moći će se kretati samo vozila hitnih službi, izvođača radova i dostavna vozila koja opskrbljuju objekte u pješačkoj zoni robom i drugim potrepštinama. Navedeni radovi će se izvoditi u periodu od 28.06.2021. do 28.08.2021. godine. Učesnike u saobraćaju molimo za strpljenje i razumijevanje.”

0 0 Glasovi
Ocjena članka
Pretplatite se
Obavijesti o
guest
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare

Pročitajte

kada Delić

Kada Delić: Tuzlanka s Olimpijskim iskustvom

Kada Delić Selimović je bosanskohercegovačka atletičarka, koja je predstavljala Bosnu i Hercegovinu na Olimpijskim igrama 1992. i 1996. godine. Kada Delić je rođena u Tuzli...