Wednesday, October 27, 2021
NaslovnicaTuzla vijestiVijestiFond Volim svoj grad / Podrška građanskim inicijativama za dobrobit svih u...

Fond Volim svoj grad / Podrška građanskim inicijativama za dobrobit svih u TK-a

-

Fondacija tuzlanske zajednice objavila je javni poziv za Fond volim svoj grad, koji je podrška građanskim inicijativama. Na Fond mogu aplicirati udruženja ili neformalne grupe građana, kao i javne institucije ako imaju ideju kako unaprijediti uvjete života u svojim zajednicama.

Vrijednost podrške po projektu je 3.000 KM, dok ukupna vrijednost koja će biti distribuirana kroz taj poziv iznosi 38.000 KM. Poziv je otvoren do 16. maja.

– Pozivamo građane, udruženja i institucije s područja Tuzlanskog kantona da se uključe u razvoj svoje lokalne zajednice i malim projektima, za dobrobit svih, pokažu koliko vole mjesto u kojem žive. Podrška se ostvaruje kroz projekt “Naša zajednica je naša odgovornost”, koji uz podršku USAID-a realizujemo u okviru programa Snaga lokalnog – navodi Fondacija tuzlanske zajednice.

0 0 Glasovi
Ocjena članka
Pretplatite se
Obavijesti o
guest
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare

Pročitajte

(VIDEO) Vijesti dana iz Tuzle i Tuzlanskog kantona

U nastavku pročitajte vijesti dana iz Tuzle i Tuzlanskog kantona...  Prema informacijama iz Zavoda za javno zdravstvo Tuzlanskog kantona trenutni broj vakcinisanih građana protiv koronavirusa...